RADIO 100%NL DRAAIT GORDON'S NIEUWE SINGLE WEL

7-12-2006

100%NL draait Gordon's nieuwe single wèl

Gordon heeft in een aantal entertainmentprogramma’s gezegd dat zijn nieuwe single "Als je maar gelukkig bent" niet tot weinig wordt gedraaid op publieke en commerciële zenders. Maar sinds de single uit is draait 100%NL de single vele malen per dag! Gordon is vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur te gast in de studio van 100%NL waar hij zelf kan aanschouwen dat we zijn single met Lange Frans echt wel draaien.

Gordon is boos en teleurgesteld dat zijn nieuwe single "Als je maar gelukkig bent" die hij samen met Lange Frans opnam, niet op de publieke en commerciële radiostations gedraaid wordt. Zo riep hij maandag in RTL Boulevard de dj’s van alle zenders op, om zijn nieuwe single te draaien. Eerder deed hij een oproep bij SBS Shownieuws.

Volgens 100%NL is de oproep totaal overbodig. "Als je maar gelukkig bent" wordt door de zender iedere dag opnieuw vele malen gedraaid. Uit de vele reacties van luisteraars naar 100%NL blijkt bovendien dat het nummer enorm gewaardeerd wordt. Het radiostation, dat enkel pop, rock en urban van Nederlandse bodem draait, laat het nummer meer dan 5 keer per dag voorbijkomen. Ook andere liedjes van Gordon, zoals onder meer ‘Ala Day’ (met RePlay) en ‘100% Liefde’ (met Romeo) worden regelmatig gedraaid op de zender.

Volgens programmadirecteur Herbert Visser is 100%NL juist bij uitstek de radiozender voor artiesten zoals Gordon die ditmaal een nummer met Lange Frans opnam. 100%NL knokt keihard voor Nederlandse artiesten die pop, rock of urban maken. “Voor een nummer als ‘Als je maar gelukkig bent’ maken we in onze playlist niet alleen ruimte vrij, we zitten ook echt op dit soort muziek te wachten,” aldus Herbert Visser.

Inmiddels is 100%NL met het management van Gordon in gesprek, met de bedoeling om Gordon nog meer ruimte op de zender te geven.

bron: radio 100%NL