GORDON ZIET MUZIEK IN KLEDING!

25-9-2006

PERSBERICHT

Amsterdam, 25 september 2006

Gordon ziet muziek in kleding! 
Op 30 oktober presenteert Gordon zijn eigen kledinglijn ‘By GORDON’, een complete modelijn voor de stoere, modebewuste man die door Gordon zelf is bedacht en ontwikkeld. Op hetzelfde moment komt het best of album ‘Zoveel’  uit met al zijn bekende hits en vijf nieuwe liedjes. De kledinglijn en het album worden gepresenteerd tijdens een spectaculaire show in het World Fashion Centre in Amsterdam. 

15 jaar geleden begon de zangcarrière van Gordon met de nummer 1 hit  ‘Kon ik maar even bij je zijn’. Vele hits volgden en de populaire zanger werd presentator voor radio en TV, programma bedenker, schrijver en columnist. Met het verschijnen van zijn kledinglijn ‘By GORDON” wordt hij nu ook mode ontwerper en style icoon. Over de nieuwe stap vertelt Gordon: “Ik ben altijd met kleding bezig geweest en ik houd er van om er goed verzorgd uit te zien. In Nederland is er echt een tekort aan goede herenkleding. Ik vind het geweldig om daar met mijn eigen kledinglijn iets aan te kunnen doen. Mijn kleding is het beste te omschrijven als stoer, stylisch,doordacht en makkelijk draagbaar. Het is herenconfectie met een couture uitstraling en kwaliteit!” 

‘By GORDON’ is een totale look met schoenen, riemen, colberts, jacks, jeans,T-shirts, overhemden en zelfs een eigen sieradenlijn! Detaillisten kunnen dit aanbieden in een shop-in-shop concept, zodat de complete outfit aangeschaft kan worden op een punt. De kleding en accessoires zijn vanaf eind februari te verkrijgen bij de betere modezaken. Via de onlangs geopende webwinkel www.gordonshop.nl zijn binnenkort vooruitlopend op de zomercollectie 2007 alvast enkele items te koop die niet in de winkels te koop zullen zijn. 

Een van de thema’s van de modeshow is ‘Airforce One’, het Amerikaanse presidentiele vliegtuig. Onder de modellen zijn enkele zeer bekende Nederlanders die speciaal voor Gordon de catwalk op gaan. Tijdens de show worden enkele nieuwe nummers ten gehore gebracht die op het best of album staan, waaronder een duet met lange Frans getiteld “Als je maar gelukkig bent”. Op het album staat verder het nieuwe nummer “Zoveel” waar Guus Meeuwis de muziek voor schreef en Gordon de tekst. Met een groot hit verleden en het recente platina nummer 1 succes met zijn collega’s Rene Froger en Gerard Joling vormt deze stap een nieuwe mijlpaal in de carrière van Gordon.