EXTRA TOPPERS IN CONCERT

8-12-2005

EXTRA CONCERT

Toppers in Concert op vrijdag 26 mei 2006!

Eerste concert binnen één uur uitverkocht!

Vandaag is de landelijke kaartverkoop gestart voor Toppers in Concert 2006 met Gerard Joling, René Froger en Gordon op zaterdag 27 mei 2005 in de Amsterdam ArenA. Binnen één uur zijn meer dan 52.000 toegangskaarten verkocht waarmee het concert op zaterdag 27 mei 2006 is uitverkocht! Wegens overweldigende belangstelling en de aanhoudende vraag naar kaarten heeft producent Rocket Productions besloten om een extra concert aan te kondigen op VRIJDAG 26 MEI 2006. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart.

Evenals vorig jaar combineren Gerard, René en Gordon op onnavolgbare wijze de allergrootste nationale en internationale meezingers met een weergaloos showspektakel.Het spraakmakende en hilarische trio wordt terzijde gestaan door een speciaal samengesteld orkest, backing vocals, showdancers en talloze effecten. De bezoekers kunnen massaal swingen en meezingen op de muziek van de bekendste partysongs, de gezelligste smartlappen, unieke medleys en duetten, de grootste meezinghits, prachtige evergreens en natuurlijk de allerbeste discohits! De Toppers ontvangen dit jaar ook enkele zeer speciale gasten met wie zij samen bijzondere duetten gaan uitvoeren. In de aanloop naar het concert verneemt het publiek via de media hoe men mee kan bepalen welke favoriete artiesten een gastrol zullen gaan vervullen.

De Amsterdam ArenA wordt speciaal voor Toppers in Concert omgebouwd tot ’s werelds grootste meezingtheater. Om alle bezoekers optimaal zicht te garanderen wordt in het midden van de ArenA een enorm showpodium geplaatst. Enorme videoschermen met de teksten van alle hits zorgen er voor dat de hele show luidkeels kan worden meegezongen.

Kaarten vanaf € 25,-- zijn verkrijgbaar via de website www.toppersinconcert.nl. Telefonisch reserveren kan via 0900 – 9000 8000 (45 cpm) of bij één van de 1000 Ticketbox verkooppunten in heel Nederland.