TOPPERS IN CONCERT 2006

1-12-2005


ZAT. 27 MEI 2006 TOPPERS IN CONCERT

ZIE WEBSITE WWW.TOPPERSINCONCERT.NL

HET MEEZINGFEEST VAN HET JAAR!
TOPPERS IN CONCERT 2006

ZATERDAG 27 MEI 2006
AMSTERDAM ARENA

NA HET OVERWELDIGENDE SUCCES VAN HET CONCERT IN 2005 KAN EEN VERVOLG NIET UITBLIJVEN. OP VELER VERZOEK BETREDEN GERARD JOLING, RENE FROGER EN GORDON DAAROM OPNIEUW DE AMSTERDAM AREMA VOOR EEN GLOEDNIEUWE TOPPERS IN CONCERT 2006.

DONDERDAG 8 DECEMBER A.S. START DE LANDELIJKE VERKOOP MAAR VOOR DE VASTE BEZOEKERS VINDT ER EEN SPECIALE VOORVERKOOP PLAATS. VANAF MAANDAGMORGEN 5 DECEMBER 9.00 UUR T/M 7 DECEMBER WORD JIJ IN DE GELEGENHEID GESTELD ALS EERSTE TOEGANGSKAARTEN TE RESERVEREN. RESERVEER DUS SNEL EN VERZEKER JE VAN DE ALLERBESTE PLAATSEN. De vaste fans krijgen hierover bericht thuisgestuurd via Ticketpoint.nl

EVENALS VORIG JAAR COMBINEREN GERARD, RENE EN GORDON OP ONNAVOLGBARE WIJZE DE ALLERGROOTSTE NATIONALE EN INTERNATIONALE MEEZINGERS MET EEN WEERGALOOS SHOWSPEKTAKEL VAN INTERNATIONALE ALLURE! HET SPRAAKMAKENDE EN HILARISCHE TRIO WORDT TERZIJDE GESTAAN DOOR EEN SPECIAAL SAMENGESTELD ORKEST, BACKING VOCALS, SHOWDANCERS EN TALLOZE SPECIAL EFFECTEN. KORTOM TOPPERS IN CONCERT STAAT OOK IN 2006 GARANT VOOR HET ULTIEME 'TOTAAL UIT JE DAK' CONCEPT. BLING BLING!!
Massaal en ongeremd swingen en meezingen op de muziek van de bekendste party songs, smartlappen en unieke medleys en duetten, de grootste meezinghits, prachtige evergreens en natuurlijk de allerbeste discohits.

SPECIALE GASTOPTREDENS

Of dit alles nog niet genoeg is ontvangen de Toppers dit jaar ook nog eens enkele zeer speciale gasten met wie zij samen bijzondere duetten gaan uitvoeren. In de aanloop naar het concert verneem je via de media hoe jij mee kunt bepalen welke favoriete artiesten een gsstrol zullen gaan vervullen.

HET SPECIALE TOPPERS BUS ARRANGEMENT

Kies voor gemak!! Kom met het openbaar vervoer of maak gebruik van de speciale busarrangementen met 179 opstapplaatsen in heel Nederland. Een overzicht tref je hiernaast aan. De speciale bussarrangementen kunt u alleen boeken via Ticketpoint.nl 0900 9000 8000 of wwww.ticketpoint.nl

HET ULTIEME MEEZINGSPEKTAKEL

De Amsterdam ArenA wordt speciaal voor Toppers in Concert omgebouwd tot 's werelds grootste meezing theater dat plaats biedt aan meer dan 53.000 zingende en swingende bezoekers. Om alle bezoeker optimaal zicht te garanderen wordt in het midden van de ArenA een enorm showpodium geplaatst. Alle hits kunnen uit volle borst worden meegezongen omdat alle songteksten worden afgebeeld op enorme videoschermen in het stadion.

TOPPERS IN CONCERT 2006 WORDT 'OVER THE TOP' 'EXTRAVAGANT' MAAR BOVENAL SHOWBUSINESS VAN UITZONDERLIJKE KLASSE WAARBIJ HET WOORD 'FEEST' ECHT MET HOOFDLETTERS GESCHREVEN DIENT TE WORDEN.
Op donderdag 8 december start de landelijke verkoop in heel Nederland.

0900 90008000
WWW.TOPPERSINCONCERT.NL

TOEGANGSPRIJZEN: 25, 35, 45, 55, 65 EURO (Exclusief Servicekosten)

WWW.TICKETPOINT.BE
Er is ook voor onze belgen een telefoonlijn voor de kaartverkoop van Toppers in de Sneeuw!!!

0900 408804 (Alleen vanuit Belgie bereikbaar)
Zie ook www.ticketpoint.be

SMS VOOR 1 FEBRUARI TOPPERS NAAR 6060 (1.50 P.O.B.)
EN MAAK KANS OP EEN EXCLUSIEF 'TOPPERS MEET & GREET ARRANGEMENT)