TOPPERS IN DE SNEEUW

21-11-2005


Toppers in de Sneeuw

De Toppers vieren een vroege kerst in de sneeuw en jij kan met ze mee! Gerard Joling, René Froger en Gordon vertrekken begin december naar Oostenrijk waar ze de rol van reisleider op zich nemen en 50 trouwe fans ontvangen in een schitterende wintersetting. Ski en après ski, het zal er de heren aan gelegen zijn het jullie naar de zin te maken met hun goede zorgen en natuurlijk talloze optredens.

Ben jij fan van (één van de) Toppers en wil je mee naar de Oostenrijkse sneeuw, sms dan ‘TOPPERS’ naar 1010 (70ct p.o.b. Je ontvangt 1 sms). Je ontvangt dan een unieke code die je samen met je naam en adresgegevens kunt invullen in onderstaand formulier. En vergeet vooral niet ons uit te leggen waarom uitgerekend jij de allergrootste fan van de Toppers bent!

Een week voor vertrek lees je op talpa.tv of jij één van de gelukkige winnaars van deze onvergetelijke wintersportreis met Gordon, Joling en Froger bent! Om deel te nemen aan deze actie moet je wel 18 jaar of ouder zijn, en beschikbaar zijn tussen 5 en 9 december.

klik hier om je op te geven