REALITY SOAP GORDON, RENE EN GERARD

7-3-2005

De realitysoap van René Froger, Gerard Joling en Gordon is vanaf zaterdag 2 april te zien op RTL4. De soap, getiteld 'Froger, Joling & Gordon' is geprogrammeerd om 20:00 en volgt daarmee de herhalingen van Medicopter 117 op. De soap bestaat uit vier delen en duurt een half uur.

Rene Froger, Gerard Joling en Gordon staan in mei twee keer gezamenlijk in de Amsterdam ArenA. Op deze avonden zingen de heren de 'allergrootste' meezinghits, van ABBA en songfestival medleys tot aan musicalsongs.

Ook brengen ze een ode aan André Hazes. In een vierdelige realitysery volgt RTL4 de drie mannen in aanloop naar deze concerten. En in mei is een tweedelige muziekregistratie van de concerten te zien.

TEKST/BRON RTL.NL: De zangers geven op 14 mei een gezamenlijk concert in de Amsterdam ArenA. Hun voorbereidingen op dit evenement zijn te zien in hun reality-serie. Het gaat niet om een reality-soap, aldus een woordvoerder van RTL 4, omdat een soap nadruk legt op het privé-leven van sterren. De reality-serie laat het wel en wee rond het werk van de artiesten zien. Het is nog niet bekend wat de naam van het programma wordt. Ook is nog niet duidelijk om hoeveel afleveringen het uiteindelijk zal gaan.

bron: Rene Froger