EXTRA TOPPERS IN CONCERT

1-1-1970

EXTRA CONCERT OP VRIJDAG 13 MEI 2005RENE FROGER - GERARD JOLING - GORDON

Nog drie maanden en dan is het zover! De eerste editie van ‘TOPPERS IN CONCERT' in de Amsterdam ArenA.. Een op voorhand ‘spraakmakend' concert waarin de publiekslievelingen Rene Froger, Gerard Joling en Gordon samen optreden in één show en op een manier zoals men ze nooit eerder heeft gezien en waarschijnlijk ook nooit meer zal zien! Natuurlijk ontbreken alle grote hits van deze toppers niet maar het zijn toch vooral de bekende partycovers en het feestrepertoire dat hilarisch en spraakmakend zal zijn.

Van opzwepende ABBA- en SONGFESTIVAL medleys tot aan hilarische duetten uit onder meer de hitmusical GREASE. Van een ode aan de onlangs overleden volkszanger nummer 1 ANDRE HAZES, swingende MOTOWN klassiekers, evergreens van WILLIE & WILLEKE ALBERTI tot de grootste DISCOSTAMPERS uit de tijd van verlichte dansvloeren en plateauzolen. TOPPERS IN CONCERT is een ‘totaal uit je dak' concept waarbij alleen de allergrootste meezinghits de revue zullen passeren. Drie uur ongeremd swingen en meezingen ... en als men de tekst echt even niet meer weet bieden de levensgrote videoschermen uitkomst. Kortom, dit wordt onbetwist HET FEEST VAN HET JAAR waarover nog lang zal worden nagepraat!

De landelijke kaartverkoop voor het concert op zaterdagavond 14 mei a.s. is inmiddels in volle gang. Dit concert is, in tegenstelling tot berichten in de media, nog niet uitverkocht. Gezien de grote belangstelling is besloten een extra concert aan te kondigen op VRIJDAG 13 MEI 2005. Kaarten voor dit extra concert zijn vooralsnog alleen te koop via een actie van International Card Services (ICS) voor haar Cardhouders. Zij worden binnenkort hierover geïnformeerd middels een landelijke promotiecampagne.

Om de interactie met het publiek extra te versterken wordt het podium in het midden van de ArenA geplaatst waardoor iedere bezoeker goed zicht heeft en optimaal betrokken is. In de aanloop naar de twee concerten wordt het publiek regelmatig in de media door Rene Froger, Gerard Joling en Gordon op de hoogte gebracht over de vorderingen van het programma. Ook wordt de bezoeker opgeroepen om zijn of haar favoriete hit aan te melden. TOPPERS IN CONCERT wordt ‘over the top', ‘extravagant' maar bovenal showbusiness van uitzonderlijke klasse waarbij het woord ‘FEEST' echt met hoofdletters geschreven dient te worden.

KAARTEN ZEVEN DAGEN PER WEEK VAN 09.00 TOT 20.30 UUR VERKRIJGBAAR VIA:

TICKETPOINT.NL
0900 - 9000 8000
of www.ticketpoint.nl
Toegangsprijzen: € 27,50 / € 37,50 / € 47,50 / € 57,50 (excl. reserveringskosten)