AMSTERDAM ARENA ‘HET FEEST VAN HET JAAR

17-11-2004

GERARD JOLING - RENE FROGER - GORDON

AMSTERDAM ARENA ‘Het Feest van het Jaar!’

GERARD JOLING - RENE FROGER - GORDON

Zaterdag 14 mei 2005 biedt de Amsterdam ArenA plaats aan de eerste editie van een nieuw groots opgezet muziek –en showspektakel met internationale allure; TOPPERS IN CONCERT. Gordon, Gerard Joling en Rene Froger treden voor de eerste maal gezamenlijk op in een ruim drie uur durende show waarbij zij worden begeleid door een live orkest, backing vocals, dansers en talloze speciale effecten. Speciaal voor TOPPERS IN CONCERT wordt voetbaltempel de Amsterdam ArenA omgebouwd tot het grootste (meezing)theater van Europa dat plaats biedt aan meer dan 53.500 toeschouwers.

Van de drie uitgesproken rasentertainers kan men een bijzondere aanéénschakeling van show, theater, humor en muziek verwachten. Behalve hun eigen successen brengen zij ook de grootste hits van elkaar, de bekendste partycovers en feestrepertoire ten gehore. Van disco tot gospel. Van smartlap tot soul. TOPPERS IN CONCERT wordt een wervelend totaalspektakel waarbij men ongeremd zal swingen en meezingen op de maat van de allerbekendste evergreens.

‘Tijdens mijn recente concerten in de Amsterdam ArenA vormde het duet met Gerard en Gordon één van de onbetwiste hoogtepunten. Voor mij wordt ‘TOPPERS IN CONCERT’ het toppunt van saamhorigheid, zonder onderscheid tussen oud en jong, kleur nog ras. Reken maar dat dit zonder enige twijfel gaat uitgroeien tot het gezelligste FEEST van het jaar! De lancering van de single met onze ‘Live in de ArenA’ hitmedley is hiervoor alvast een voorproefje en bedoeld als muzikale uitnodiging voor meer!’, aldus mede-initiatiefnemer Rene Froger.

De landelijke kaartverkoop start op zaterdag 11 december om 09.00 uur via Ticketpoint.nl (0900 – 9000 8000), de Nationale Theaterkassa (0900 – 9203), www.ticketpoint.nl of één van de Ticketbox verkooppunten. Kaarten verkrijgbaar vanaf € 27,50 (excl. reserveringskosten).

Toppers in Concert © is een productie van;
Rocket i.s.m. Showtime Entertainment