GESIGNEERDE CD VAN GORDON

12-4-2004

Je kan bieden op een signeerde cd van Gordon.

Levenslijn - Kinderfonds
Net als 2 jaar geleden gaan de opbrengsten van de fondsenwerving van de Vlaamse Mediamaatschappij (VTM, KANAALTWEE, JIM, Q-music) opnieuw naar het Levenslijn-Kinderfonds.

Dat fonds wordt beheerd door de VMMa en de Koning Boudewijnstichting, en staat telkens één derde van zijn opbrengsten af aan het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek. Met de inkomsten van 2002 is ook een belangrijk initiatief opgestart voor de jonge slachtoffers van verkeersongelukken, het project ZEBRA.

In 2004 gaat de aandacht van het Levenslijn - Kinderfonds speciaal uit naar de veiligheid van jongeren op kamp. In nauw overleg met de jeugdbewegingen is afgesproken om aan de jeugdgroepen die op kamp gaan, een pakket te bezorgen met veiligheidshesjes, verlichting, een verkeersbordje, en gadgets waarmee de jongeren zichzelf duidelijk zichtbaar kunnen maken voor de chauffeurs. Een zware financiële inspanning, maar de jeugdgroepen kunnen daarmee nog jaren veilig de openbare weg op. Het is voor deze projecten dat Uw steun voor het Levenslijn - Kinderfonds onmisbaar is.

Voor verdere informatie: Showbizzsite