BURGEMEESTER OPENT ZONDAG KOFFIESALON BLUSHING

5-7-2014

BURGEMEESTER OPENT ZONDAG KOFFIESALON BLUSHING VAN GORDON

Zondag 6 juli om 16.00 uur opent burgemeester mevrouw J.N. de Zwart-Bloch officieel de deuren van Gordon’s koffiesalon Blushing in Blaricum. Anderhalve week lang heeft de coffee & tea salon proefgedraaid en is nu al veelbesproken.

Stijlicoon en interieurontwerpster Monique des Bouvrie heeft de pilotstore van Blushing van interieur en huisstijl voorzien. De stijl waarvoor is gekozen past helemaal in het beeld van nu. Een mooi en smaakvol etablissement, jong en dynamisch maar vooral warm en zeer toegankelijk.

Zanger, presentator en ondernemer Gordon heeft het healthy coffee concept bedacht omdat hij als diabetespatiënt altijd veel op zijn eet-en drink gedrag dient te letten. Op de kaart van Blushing treft u gerechten en producten waarbij zoveel mogelijk de geraffineerde suikers en E-nummers worden gemeden. Het publiek dat al massaal langs is geweest, is zeer te spreken over de gezonde taarten, ontbijt- en lunchgerechten, bio-frisdrankjes en natuurlijk de overheerlijke koffie.

Health coach en lifestyle adviseuse Ellemieke-Herman Vermolen heeft de recepten verzorgd van de superfood-shakes die op het menu staan. Voor Blushing maakte zij exclusief 6 verschillende soorten smoothies gebaseerd op superfoods zoals chiazaad, tarwegras, hennepzaad en goji bessen.

Gordon beoogt met het neerzetten van de eerste van vele koffiesalons Blushing een steentje bij te dragen aan het steeds groeiende overgewicht- en diabetes probleem in Nederland. Daarom doneert hij van elk verkocht product bij Blushing 0,5 cent aan het Diabetesfonds. Directeur Hanneke Dessing van het Diabetes Fonds: “Wij zijn ongelofelijk blij dat Gordon op deze manier het Diabetes Fonds steunt. Iedere bijdrage aan onderzoek om diabetes te voorkomen en te genezen heeft zin. Zo komen we steeds dichterbij de wens van 1 miljoen Nederlanders om diabetes te kunnen genezen”

Op de website www.enjoyblushing.com staat binnenkort het healthy coffee concept beschreven en de werk- en denkwijze erachter.