BLUSHING

17-6-2014

Kun je ergens slapeloze nachten over hebben? Over niets anders meer dromen en soms zwetend wakker worden over dingen gedroomd hebbende die je misschien nog vergeten bent? Nou in die fase zit ik dus! Maar vooral dat de opening nu zo dichtbij komt( 6 juli as op mijn verjaardag!) We gaan eerst een paar dagen proefdraaien met het personeel alvorens we de deuren openen voor iedereen.

Vanaf vrijdag 27 juni gaan we onofficieel open voor iedereen, kom genieten van al het lekkers maar vooral gezonde eten en drinken, onze werkelijk overheerlijke koffies en thee! Ik ben zo benieuwd wat jullie er van gaan vinden, m'n hart m'n ziel en zaligheid er weer in gestopt om dit tot een succes te laten komen.

Op zaterdag 28 en zondag 29 zal het personeel voor het eerst in one-piece pyjama's het ontbijt serveren tot 12 uur! Zorg dat je er vroeg bij bent! We openen vanaf 08.00 s 'morgens.

Ik ga nu de deur uit voor een nieuw seizoen van Geer & Goor, waarheen waarvoor maar ben op tijd terug om alles heerlijk mee te maken en te beleven!

Tot ziens in Blushing!