GEER EN GOOR: GAAN TOCH NOG EFFE DOOR

26-11-2013

Geer en Goor gaan door

Dat Gordon en Gerard de ouderen in Nederland een warm hart toedragen is de afgelopen weken heel duidelijk geworden. De diva's hebben het een maand lang met elkaar uitgehouden en op AOW-niveau met elkaar overleeft. De kijker heeft ook kunnen zien dat de heren hun uiterste best hebben gedaan om hun steentje bij te dragen aan het Nationaal Ouderenfonds. Daarbij was hun enorme betrokkenheid en inzet goed te zien. Op woensdag 11 december doen Geer & Goor daar, op eigen initiatief, nog een schepje bovenop met een benefietgala. Doel van de avond: zoveel mogelijk geld ophalen waarmee het Nationaal Ouderenfonds gezellige uitjes kan organiseren voor de eenzame ouderen van Nederland en ze zo uit hun isolement kan halen. De show, in het decor van 'The Voice Of Holland' in studio 22, is tussen 20.30 en 22.30 uur live te zien bij RTL 4.

Deze grootse afsluiter van de reeks ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’ wordt een gezellig en muzikaal spektakel waarbij het allemaal draait om de ouderen. Iedereen die geld wil doneren mag naar de studio komen. Mensen die ludieke acties hebben bedacht om geld in te zamelen worden door Geer & Goor met open armen ontvangen. Tijdens de show wordt er ook teruggeblikt op de hoogtepunten uit de afgelopen serie en worden er beelden vertoond die niet eerder te zien waren. Maar natuurlijk is muziek ook een belangrijk ingrediënt van de avond. Zo wordt er door de heren zelf opgetreden, maar ontvangen zij ook een aantal muzikale vrienden die worden begeleid door een groot live orkest.

Kaarten voor het benefietgala zijn vanaf donderdagochtend 28 november te koop via www.rtl.nl/geerengoor. De opbrengst gaat geheel naar het Nationaal Ouderenfonds.

Wij willen wel waarschuwen voor tussenhandelaren die kaarten veel te duur aanbieden op internet. Het officiële verkooppunt is dus uitsluitend www.rtl.nl/geerengoor. Controleer eerst de website van RTL wat de kaarten kosten en voorkom dat je veel te veel betaald. Uitzending Woensdag 11 december van 20.30 tot 22.30 uur bij RTL 4.