GORDON EMOTIONEEL NA DAM TOT DAMLOOP

22-9-2013

De hardloopschoenen kunnen voorlopig weer de kast in voor Gordon. De tocht zit erop voor de zanger. "Het viel niet mee. Ik heb er een zwaar en emotioneel jaar opzitten", vertelt de zanger aan RTL Boulevard vlak na de loop.

Goor stapte in maart van dit jaar uit de groep LA The Voices en de afgelopen maand leefde hij op bijstandsniveau samen met divo Gerard Joling voor het nieuwe RTL 4-programma Effe Geen Cent te Makken.

"De afgelopen dagen heb ik veel gehuild. Het was een grote uitdaging voor mij om deze tocht te lopen na zo'n roerig jaar", aldus de entertainer.

Voor de zanger was het vanmiddag extra slikken toen hij langs zijn ouderlijk huis liep. "Dat was erg emotioneel."

De blonde krullenbol is na afloop wel opgelucht dat het rondje erop zit. Op Twitter schrijft Gordon: "Ik had een droom en die is uitgekomen! Ik heb het gedaan! Wat een ervaring maar wat was het zwaar! Echt respect voor alle lopers."

Vanmorgen plaatste Gordon ook al twee foto's van zichzelf. Hij schreef daarbij dat hij zijn personal trainer dankbaar is voor zijn inspiratie en dat hij klaar is voor de tocht.

De Dam tot Damloop werd voor de 29ste keer gehouden. De lopers begonnen op de Prins Hendrikkade en liepen via de IJtunnel langs de Buiksloterdijk naar Zaandam, een stuk van iets meer dan zestien kilometer.

bron: RTL nieuws