GORDON WEER THUIS!!!

21-3-2013

Gordon is na een nacht opgenomen te zijn in het ziekenhuis al weer thuis. Hij werd in de nacht van dinsdag op woensdag onwel en belde met de nooddienst. De zanger werd ter observatie opgenomen omdat hij sprak van pijn op de borst, benauwdheid en koorts.

Al weken loopt de zanger met griepverschijnselen en de theatertournee met LA The Voices en de opname met X-Factor bracht grote werkdruk met zich mee en daardoor had Gordon geen kans of periode voor herstel. De zanger laat weten: “ Ik voel me enorm schuldig en belast dat ik zoveel mensen heb teleurgesteld. Met name voor de fans die zich hadden verheugd op een leuke avond en die dachten om nog een keer LA The Voices met mij te zien. Het spijt me oprecht maar ik heb nu eenmaal een zwakke gezondheid door de zware medicatie die ik slik. Mijn weerstand is echt miniem en ben dus heel vatbaar voor allerlei virussen. Ik zal nu absolute rust in acht nemen de komende tijd en pas weer ten tonele verschijnen als ik volledig hersteld ben. Ik ben enorm geschrokken, ik wil zo graag maar ik kan gewoon even niet meer. Ik wil nog heel veel leuke dingen doen dit jaar en dus moet ik zorgen dat ik weer fit ben voor mijn nieuwe tv opnames.’ Aldus Gordon.

Volgens de artsen is het een verwaarloosde griep in combinatie met oververmoeidheid. Met de medicatie die Gordon gebruikt is het vaak nodig patiënten op te nemen omdat zij een te groot risico dragen voor complicaties.

De agenda voor Gordon is op dit moment vrijgemaakt en de zanger gaat vervroegd met vakantie. De geplande optredens met de 4 overige leden van LA The Voices gaan gewoon door . Op vrijdag 29 maart zijn ze bijvoorbeeld te zien in Holland Casino in Zandvoort om 23.00 uur.