NIEUW ALBUM LA THE VOICES ‘GELOOF, HOOP EN LIEFDE’

7-11-2012

Na ruim een jaar komt LA The Voices weer op de markt met een gloednieuw album. Na de succesvolle drie eerder verschenen albums die garant stonden voor het enorme succes van de nieuw opgerichte band lijkt de tijd nu rijp voor een volwassen opvolger. Met als thema de drie elementen uit het leven zal ‘ Geloof, Hoop en Liefde’ bij menigeen weer de juiste snaar weten te raken. Op het album staan songs die het thema overvloedig zullen steunen, door de grootse producties heben de songs een meeslepend karakter.

De productie is in handen van Christiaan en Bennie Schutte in co-producerschap met Gordon zelf. Met deze Nederlandse/Zuid- Afrikaanse verbinding is de toon gezet voor een langdurige samenwerking. De arrangementen zijn allemaal van ongekende klasse en schoonheid en het Zuid -Afrikaanse team heeft zich ook hierin weer overtroffen.

Hoogtepunten op het album zijn de titelsong en het stuk ‘Waar Ben Jij’ welke Gordon schreef als aubade aan zijn twee jaar eerder overleden moeder. Ook de song geschreven door een van de bandleden Peter Strykes ‘ Kijk in de ogen’ is een bijzonder nummer te noemen. Op deze track wordt er tevens samen gewerkt met Carel Kraayenhof de inmiddels wereldberoemde bandoneon speler. Nog een bijzondere samenwerking is het prachtige duet te noemen tussen de mannen van LATV en Chantal Janzen, de musicalster doet zelden of nooit plaatopnames maar maakte graag een uitzondering voor de heren en in het nummer ‘Voor Ons Allebei’ vechten alle vocalen om de hoogste eer wat uitmondt in een muzikale explosie en samenzang in optima forma.

Verder ook veel Engelstalig werk van de heren met als uitschieters ‘Wild White Horses’ en de cover van het in de jaren 70 uitgebrachte nummer ‘Speak Softly Love’ de titelsong van The Godfather movie. Met dit nieuwe album geeft LA the Voices een muzikaal visitekaartje af en neemt zijn plek definitief in de Nederlandse muziekwereld. De nieuwe single verschijnt in de derde week van november en zal zijn primeur beleven in het TV programma ‘The Voice of Holland live show’

Op 11 november nemen de mannen een concert op in de Rijnhal in Arnhem dat tijdens de feestdagen zal worden uitgezonden op RTL4.