MEDICATIE EN GELUKKIG NIEUWJAAR!

30-12-2011

Medicatie en Gelukkig nieuwjaar!

lieve mensen,

Gelet op de vele verzoeken die binnenkwamen naar aanleiding van mijn interview met Carlo en Irene wil ik graag het volgende kwijt. Voor de goede orde reuma en psoriasis zijn niet te genezen alleen maar te onderdrukken vaak met zware medicatie. Ik heb zelf 15 verdrietige jaren achter de rug omdat ik gebukt ging onder de last van deze chronische aandoeningen. Voor iedereen is het anders, je kan niet zomaar er vanuit gaan dat mijn medicatie ook de juiste is voor jou. Ik ben zelf al die tijd met alles bezig geweest om er vanaf te komen maar niets hielp tot en met een ziekenhuisopname toe als absoluut dieptepunt. Toen mijn reumatolooog mij het middel Humira voorschreef kon ik niet vermoeden dat 5 maanden later ik van alle klachten af zou zijn. Het gaat in combinatie met het middel MTX(methotrexaat) een chemokuurachtig middel maar dat deert me niet. Alleen al het feit dat mijn nagels weer normaal zijn mijn huid weer schoon en mijn gewrichten geen pijn meer doen is me alles waard.

Ga niet zelf dokteren maar bezoek een arts, zij zullen pas dit middel voorschrijven als alles is geprobeerd en ondergaan. Ik wens iedereen heel veel sterkte toe met het dragen van zijn probleem. Loop naar het licht schreef ik niet voor niets, hou je vast aan die tekst en alles zal zijn weg vinden! Genezen doe je ook van binnenuit! Rust reinheid en regelmaat behoren daarbij!

Ik wens tevens iedereen een geweldig nieuwjaar toe en bedank net als alle andere jaren mijn trouwe fans en volgers (het worden er steeds meer!) voor hun steun en geloof in mij als mens. Jullie maken deels wie ik ben. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik dat mag ontvangen! Een gelukkig en gezegend heerlijk succesvol sexy en spannend nieuwjaar voor iedereen!

Liefs Gordon