‘LIEVE MAMA, HET MOEDERDAGCONCERT'

15-4-2011

Zondag 8 mei, Moederdag 2011, staat Studio 21 in Hilversum volledig in het teken van ‘Lieve Mama’. Los Angeles, the Voices geeft een intiem en exclusief concert speciaal voor alle moeders. Gordon zal zijn eerste Moederdag zonder zijn moeder zorgen voor een prachtige middag voor andermans moeders. ‘Ik heb haar helaas niet meer maar ze is nog wel in mijn hart’ aldus Gordon. Tijdens dit concert zullen alle bekende nummers van Los Angeles, the Voices gezongen worden met als primeur het zeer gevoelige ‘Dit is mijn laatste lied voor jou’ dat Gordon voor het eerst live zal zingen.

Lieve Mama, het moederdagconcert is een nieuw concept van RTL Wentink Events en bedoeld als jaarlijks terugkerend evenement. CEO Frank Wentink: ‘Wij zijn bijzonder vereerd dat Los Angeles, the Voices ons 1e concert invulling gaat geven. Ik ben er van overtuigd dat zij heel veel moeders in het hart weten te raken met hun prachtige muziek en ik verheug me zeer op deze ode aan alle moeders! Dit wordt een ‘verwen je moederdag’, het ideale moment om haar te bedanken voor alles wat ze voor je doet.’

Gordon zal een aantal “Lieve Mama’s” persoonlijk toespreken en -zingen en ook bestaat de mogelijkheid een eigen tekst te laten projecteren op de schermen rondom in de zaal van de studio. Uiteraard is er een luxe koffie en thee te bestellen met heerlijke zoetigheden en worden juist de moeders extra verwend! Een Meet & Greet met de heren na het concert en tal van verrassingen zullen deze Moederdag onvergetelijk maken. De boodschap voor de moeders is duidelijk; ‘Lieve Mama, ik hou heel erg veel van je!’

De kaartverkoop is per direct van start gegaan. Dus wees er snel bij voor je te laat bent! Dit mag je niet missen!

Reserveer vooraf een luxe koffie en thee voor 12,50 per persoon!* Een schaal vol heerlijke zoetigheden zoals onder andere bonbons, truffels, kleine gebakjes en koekjes. Daarbij kunt u de gehele middag onbeperkt koffie, thee, fris, sap en limonade bestellen. *Alleen telefonisch te reserveren via 035-677333 of 0900-1353(45cpm)

Een extra verrassing voor je moeder tijdens dit unieke concert!* Mail een berichtje naar lievemama@rtl.nl met een leuke, lieve, creatieve of grappige boodschap aan je moeder en misschien wordt jouw tekst wel op een zeer bijzondere manier ten gehore gebracht tijdens Lieve Mama, het moederdagconcert.

Kaarten te reserveren via: 035 – 6777333 of 0900-1353(45cpm) of online te reserveren via RTLtickets.nl, lievemama.nl of moederdagconcert.nl!