GORDON IN EIGEN HUIS & TUIN

28-3-2011

Het team van ‘Eigen Huis & Tuin’, Quinty Trustfull, Lodewijk Hoekstra en Thomas Verhoef, hebben Gordon benaderd voor de styling van het huis van kandidaat Suk Jin (30). De hippe, Koreaanse Suk Jin heeft haar eerste appartement gekocht in Utrecht en wil haar woonkamer graag wat meer glamour geven en wie kan dat beter dan de Nederlandse glamourkoning Gordon.

Gordon: ”Ik vind het onwijs leuk dat ik hiervoor ben gevraagd. Ik heb gevoel voor styling en het inrichten van ruimtes. Zo doe ik ook altijd de styling van mijn eigen huis en heb ik samen met anderen de styling van de Toppers en Los Angeles The Voices gedaan. Het was nog een hele uitdaging aangezien de ruimte niet heel groot was, maar het resultaat is spectaculair geworden en nog belangrijker; Suk Jin is er heel blij mee.“

Op zaterdag 2 en 9 april is in ‘Eigen Huis & Tuin’ te zien hoe Gordon in actie komt als stylist en zijn handen uit de mouwen steekt én het uiteindelijke resultaat van de nieuw ingerichte woning. ‘Eigen Huis & Tuin’ is een Talpa-producties.

Bron: Tienfan.nl