LOS ANGELES, THE VOICES BIJ CLASSIC FM LIVE

16-2-2011

in Rotterdam, Apeldoorn en Amsterdam, maart 2011

Classic FM Live brengt populaire meesterwerken uit de klassieke muziek in combinatie met hoogtepunten uit filmmuziek en musicals (samen in een uniek live evenement voor alle generaties). Na een succesvol concert in de Heineken Music Hall komt Classic FM Live met 4 exclusieve live concerten in maart in de theaters in Rotterdam, Apeldoorn en Amsterdam. Los Angeles, The Voices laten zich inspireren door klassieke muziek en opera en zullen een uniek/speciaal gastoptreden verzorgen. Gordon over de Classic FM Live concerten: “het is een droom die uitkomt”

Los Angeles, The Voices: Los Angeles, The Voices wordt gevormd door Gordon, Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes. Ze laten zich in hun muziek inspireren door klassieke muziek en opera. In november 2010 presenteerden de zangers hun debuutalbum ‘Los Angeles’. Binnen zeven weken stond de cd op nr. 1 in de Album Top 100 en nadert het de platina status met een verkoop van bijna 50.000 exemplaren. Hun uitverkochte concert in Koninklijk Theater Carré was op oudejaarsavond te bewonderen bij RTL 4 met onder andere het opzwepende Blijf Veilig Bij Mij. Classic FM Live: Classic FM Live is na een succesvolle voorstelling in Heineken Musical Hall voor het eerst te bezoeken in de theaters. Classic FM Live brengt de populairste meesterwerken uit de licht klassieke muziek, filmmuziek en musical met (inter)nationale talenten samen in een muziekevenement voor alle generaties!

Op het programma staan composities variërend van barok tot opera, met hoogtepunten uit het repertoire van componisten als Mozart, Bach, Tsjaikovski, Vivaldi en Chopin die worden afgewisseld met bekende melodieën uit musicals en films, zoals Once upon a time in the west, Soldaat van Oranje en The Lion King.

De uitvoering wordt verzorgd door gerenommeerde koren en orkesten, zoals het New Symphonic …. Hier de naam van het orkest van Maurice onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis. Daarnaast zal up-and-coming’ talent uit binnen- en buitenland optreden. Gastheer en gezicht van Classic FM Live is Ernst Daniël Smid, bekend van vele optredens in theaters en op TV. Tijdens de concerten kan men tevens genieten van de winnaressen van het TV-programma Una Voce Particolare: Maghen Hilgersum en Jolentha Zaat.

Tournee: Rotterdam, Nieuwe Luxor 5 maart 2011, 20.00uur

Apeldoorn, Schouwburg Orpheus 16 maart 2011, 20.00uur

Amsterdam, De La Mar 26 maart 2011, 20.00uur

27 maart 2011, 15.00uur

Kaartverkoop: www.seetickets.nl / 0900 – 1353 (45 ct. p/m) of bij de theaters.

Kijk voor meer informatie en beeldmateriaal van CLASSIC FM LIVE op www.classicfmlive.nl