GORDON PRESENTEERT NIEUWE ROZEN.

22-11-2010

Op donderdag 18 november trad zanger Gordon op als promotor van twee nieuwe rozensoorten op verzoek van Bloemenbureau Holland en het samenwerkingsproject Avalanche+. In het City Spa in Amsterdam waren tientallen journalisten van consumentenmagazines en televisieprogramma’s aanwezig. Zij waren getuige van de introductie van zijn nieuwe CD én de twee rozensoorten die zijn vernoemd naar Gordon en zijn nieuwe band.

Het betreft twee nieuwe rozensoorten binnen de Avalanche+ lijn: de Glitter Glamour Gordon en de LA The Voices. Tijdens de vakbeurs FloraHolland Trade Fair, die begin november plaatsvond, zijn deze rozen aan het vak gepresenteerd. Nu was het de beurt aan de consument om kennis te maken met deze bijzondere rozen. Shownieuwswaardig Gisteravond heeft de televisiezender SBS6 de presentatie uitgezonden in het programma Shownieuws. Gordon gaf voor een zeer groot publiek aan dat hij heel blij is met een roos die zijn naam draagt. De Glitter Glamour Gordon is een witte roos met een laagje glimmer en glitter. De Avalanche+ LA The Voices is stijlvol zwart, naar het voorbeeld van de zangers van de band die altijd in het zwart zijn gekleed.

Prijsvraag Gordon bleek zo enthousiast dat hij spontaan de kijker opriep mee te doen aan een prijsvraag. Tot 24 november kan de consument raden naar de namen van de zangers van de nieuwe band en de winnaar wordt beloond met een gratis boeket van de LA The Voices rozen.

Promotiesamenwerking De samenwerking met Gordon is een initiatief van de Avalanche+ promotiegroep waarin alle Avalanche telers, vermeerderaar Lex+ en Bloemenbureau Holland zijn vertegenwoordigd.

Zie ook: http://www.shownieuws.tv/video/albumpresentatie-lathe-voices/

http://www.shownieuws.tv/showflits/win-verrassingspakket-la-the-voices/