TOPPERS IN CONCERT UITVERKOCHT

11-6-2009

De Toppers in concert-shows die Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom vrijdag- en zaterdagavond in de Amsterdam Arena geven, zijn uitverkocht. Dat maakte het promotiebureau van De Toppers woensdag bekend.

Toppers in concert heeft komend weekeinde voor de vijfde keer plaats en het belooft volgens de mannen een spectaculaire jubileumeditie te worden. Bijzondere gasten die het podium zullen betreden om een liedje mee te zingen, zijn onder anderen oud-songfestivalwinnaar Johnny Logan en tv-presentator Robert ten Brink. Ten Brink liet zich eerder dit jaar ontvallen dat hij heel graag eens voor een vol stadion wilde zingen, waarop De Toppers hem uitnodigden voor een gastoptreden.

toppersnieuw

De deelname van De Toppers aan het Eurovisiesongfestival in mei, heeft volgens de directeur van het promotiebureau bijgedragen aan de verkoop van de kaarten voor de shows in de Arena. Hoewel Gordon, Froger en Van der Boom met het nummer Shine niet verder kwamen dan de halve finale, trok de kaartverkoop na hun terugkeer uit Moskou opvallend aan.

Bron: ANP