TOPPERS NAAR SONGFESTIVAL!

19-9-2008

De Toppers René Froger, Gerard Joling en Gordon gaan Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Moskou dat volgend jaar mei voor de 54e keer wordt gehouden. Met het concept ‘Toppers in Concert’ verbraken de drie publiekslievelingen de afgelopen jaren alle records. De Toppers worden voor Nederland de 50e inzending.

 

Gerard, René en Gordon zijn verheugd over hun deelname en zien het liedjesfestijn als een buitenkans om de rest van Europa kennis te laten maken met het succesconcept “Toppers” waar in vier jaar tijd inmiddels 850.000 Nederlanders naar toe zijn geweest.

 

De Toppers dagen iedereen in Nederland uit om voor hen het winnende lied te schrijven. Op 1 Februari 2009 zal tijdens de nationale finale het winnende lied worden gekozen waar het Nederlands publiek weer ouderwets bij betrokken zal worden. Liedjes van maximaal 3 minuten, kunnen met tekst/muziek en contactgegevens vanaf nu opgestuurd worden naar onderstaand adres. De sluitingsdatum voor het aanleveren van de liedjes is gezet op 23 november 2008.

 

Songfestival

Postbus 28550

1202 LN  Hilversum

 

Op 30 September as. geven de drie Toppers een persconferentie waarin zij verdere uitleg zullen geven over hun deelname aan het Eurovisie Songfestival en andere ontwikkelingen die plaats zullen gaan vinden in het Jubileumjaar van Toppers in Concert wat in 2009 voor de 5e maal plaats zal gaan vinden.

 

 

Namens de NOS, Tros, Rocket en Gerard Joling, René Froger en Gordon