GERARD VINDT GILLEND NAAR HUIS NIET STERK.

15-10-2007

Gerard Joling noemt het programma Gil- lend naar huis van collega Gordon niet heel erg sterk“. Gerard heeft de avonturen van Gordon op vakantie twee of drie keer gevolgd. “Ik vind het heel kort door de bocht“, oordeelt Gerard op Radio 3FM. “Ik zie ook iets teveel oude grappen van Over de vloer.” Gillend naar huis is de opvolger van Joling en Gordon over de vloer, dat Gerard samen met Gordon maakte. “Het is niet omdat ik zelf denk: ik mis mezelf. Ik vind dat hij het op zich heel erg goed doet.

De presentator van SBS 6 voegt daaraan toe: “Het draaft alleen teveel door en ik vind het een iets te negatieve lading hebben met alles. Maar dat is persoonlijk.

Wel vindt Gerard Joling het knap dat Gordon voor het programma in korte tijd veel heeft afgereisd. “Ik vind het heel knap dat hij in een korte periode al die landen heeft afgereisd. Ik had het niet gekund en ook niet gewild.

Of Gerard nog samen met Gordon en René Froger enkele Toppers-concerten zal geven, is volgens hem nog niet zeker. “Ik weet dat er besprekingen zijn en dat we ervan uitgaan dat het nog een paar keer zal plaatsvinden. Ik ga er wel van uit.