SPECIALE GAST TIJDENS TOPPERS 2007

1-5-2007

De uit Engeland afkomstige wereldster Engelbert Humperdinck is één van de speciale gastartiesten tijdens de zes 'Toppers in Concert' shows in de Amsterdam ArenA. Engelbert Humperdinck - ook wel bekend als 'The King of Romance' - scoorde in de jaren '60, '70 en '80 verschillende wereldhits waaronder 'Release Me', 'Quando Quando' en 'The Last Waltz'. Hij verkocht wereldwijd ruim 150.000.000 platen en is al meer dan 40 jaar onafgebroken te bewonderen in The Show Capital of the World; Las Vegas!

Maar liefst 360.000 bezoekers zullen op 1, 2, 3, 6, 7 en 8 juni a.s. de derde editie van Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA bijwonen. Met dit ongekende aantal bezoekers overtreffen Gerard Joling, René Froger en Gordon alle voorgaande bezoekersaantallen van nationale en internationale concerten op Nederlandse bodem. Toppers in Concert is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een klinkende traditie waar de bezoekers, volledig 'over de top' uitgedost, naartoe gaan voor een avondlang ongedwongen swingen en meezingen. Toppers in Concert is met recht het allergrootste meezingfeest van Nederland! Ook dit jaar belooft het een weergaloos showspektakel te worden met een verrassende aanéénschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezinghits.

Gezien de nog altijd aanhoudende belangstelling heeft de organisatie besloten om extra tribunes te bouwen in de 'gracht' van de Amsterdam ArenA. Hierdoor worden een beperkt aantal extra zitplaatsen gecreëerd die
in
verkoop
gaan uitsluitend via de website www.ticketpoint.nl. Om teleurstelling van valse kaarten en/of woekerprijzen te voorkomen waarschuwt producent Rocket dat uitsluitend Ticketpoint de enige officiële verkooporganisatie is van kaarten voor Toppers in Concert.

Klik hier en reserveer nu de allerlaatste tickets. OP=OP